A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830030.4486.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Klaus Iohannis: „Nu venim in ajun de alegeri si schimbam toata arhitectura taxelor si impozitelor”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
27-10-2016, ora 08:49

Klaus Iohannis: „Nu venim in ajun de alegeri si schimbam toata arhitectura taxelor si impozitelor”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, cu privire la legea de eliminare a celor 102 taxe, ca arhitectura taxelor si impozitelor nu se schimba in prag de alegeri.

"Sa stim in 2016 cum vor evolua taxele si impozitele pana in 2026 — asta inseamna predictibilitate. Nu venim in ajun de alegeri si schimbam toata arhitectura taxelor si impozitelor numai asa ca unul crede ca da bine la popor. Da foarte prost, fiindca oricine in Romania si-a dat seama, intre timp, ca nu asa se abordeaza lucrurile.

Ele trebuie discutate, rasdiscutate, evaluate, masurate si atunci putem sa ne gandim, da, ok, haideti sa reducem cateva taxe pentru ca sunt birocratice si nu avem nevoie, haideti sa lasam altele. (...) Cum isi imagineaza cineva ca aceasta chestiune, care nu a fost rezolvata in ultimii ani, se rezolva intr-o saptamana renuntand la taxa radio-tv. Poate este bine, poate e rau. Fara o evaluare si fara un plan pe termen lung nu se pot dezvolta lucrurile. Aceasta modalitate heirupista este fundamental contraproductiva si daunatoare Romaniei", a spus Iohannis, la Adevarul Live.

Intrebat daca va promulga legea privind eliminarea celor 102 taxe, seful statului a raspuns: "Pe mine aceasta abordare nu m-a convins deloc, nu se poate lucra asa. Ce sa-si imagineze un antreprenor ca astazi exista unele taxe si peste o saptamana alte taxe ca vine campania electorala. Asta inseamna predictibilitate?".

El a subliniat ca aceste lucruri trebuie discutate si cu mediul de afaceri, cu sindicatele, societatea civila. "Trebuie sa existe o discutie asezata, serioasa, impreuna cu expertii", a spus presedintele Iohannis.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii