A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833464.7564.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Klaus Iohannis: „Daca NU se gaseste o solutie, situatia dificila in care va intra Grecia va afecta Romania, UE si NATO”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-07-2015, ora 08:41

Klaus Iohannis: „Daca NU se gaseste o solutie, situatia dificila in care va intra Grecia va afecta Romania, UE si NATO”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca, in lipsa gasirii unei solutii, "situatia dificila in care va intra Grecia" va afecta Romania, UE si NATO.

"In ce priveste Grecia, nu trebuie sa ne facem niciun fel de iluzie. Daca criza continua si nu se gaseste o solutie, atunci situatia dificila in care va intra Grecia ne va afecta pe toti, si pe noi, Romania, si pe noi, Uniunea Europeana, si pe noi, NATO, in grade diferite, dar nu cred ca cineva este atat de naiv incat sa creada ca iesirea Greciei din zona euro nu ar afecta pe toata lumea. Din acest motiv, cred ca este foarte important sa se caute in continuare cai pentru a atenua criza si a se gasi solutii de iesire din criza", a spus Iohannis, intrebat daca situatia Greciei va afecta zona euro si NATO, potrivit Agerpres.

El a precizat ca, la ultimul Consiliu European, s-a decis ca negocierile sa aiba loc intre reprezentantii Greciei si institutiile financiare si ministrii de finante. Seful statului a indicat ca se asteapta rezultatele referendumului din Grecia pentru a se decide ce se poate face in continuare in acest caz.

La randul sau, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, si-a exprimat speranta ca se va gasi o solutie la situatia Greciei. "Grecia este un aliat puternic si angajat in cadrul Aliantei si sunt sigur ca va fi si in continuare, iar Guvernul Greciei a subliniat, de mai multe ori, ca isi respecta angajamentele in cadrul Aliantei, lucru care este bun atat pentru Grecia, cat si pentru NATO. Vorbim si de criza fiscala, si criza datoriilor pe care o traverseaza Grecia. Urmarim cu foarte multa atentie eforturile facute de UE si statele europene. Cred ca este important ca eu, ca secretar general al NATO, sa sprijin statele UE ale zonei euro in rezolvarea acestor probleme si provocari. Sper ca va fi posibil sa se gaseasca o solutie, pentru ca acest lucru ar fi bine si pentru Grecia, cat si pentru Europa si NATO", a spus Jens Stoltenberg.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: klaus iohannis, nato, ue
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii