ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-08-2014, ora 12:27

Kim Kardashian ar putea avea propria CATEDRALA

Articol de Madalina Irimia

Rapperul Kanye West, cunoscut pentru gesturile sale extravagante, planuieste sa ii construiasca sotiei sale, Kim Kardashian, o catedrala la fel de spectaculoasa ca La Sagrada Familia, relateaza Daily Mail.

Potrivit publicatiei The National Enquirer, citata de AGERPRES, West doreste pentru Kim o catedrala la fel de impozanta ca faimosul monument din Barcelona, care ar urma sa fie folosita pentru ceremoniile familiei.

"Ei doresc un loc unde sa organizeze nuntile, botezurile si inmormantarile familiei in anii ce vor veni", a declarat o sursa pentru publicatia mentionata. "Insa Kanye este Kanye, asa ca va fi ceva extrem de exagerat", a completat aceeasi sursa.

Potrivit acesteia, Kanye a vizitat La Sagrada Familia de mai multe ori si de fiecare data a fost impresionat. "Si-a dorit intotdeauna ceva asemanator pentru propria sa familie", a adaugat sursa.

Potrivit Daily Mail, rapperul este in prezent in cautarea locului perfect pentru construirea catedralei. Kanye ar fi alocat 5 milioane de dolari pentru proiect si intentioneaza sa lanseze un apel online fanilor pentru donatii.

Foto: femininspire.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii