ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-08-2014, ora 11:36

Kelemen catre tineri: Daca stati la facultate mai mult decat in carciumi nu o sa va doara

Articol de Cristian Amariei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, le-a transmis tinerilor, la tabara de vara SIC FESZT din judetul Covasna, ca daca petrec mai mult timp la facultate sau la biblioteca decat in carciumi nu vor avea dureri fizice, iar cei competenti au succesul asigurat, transmite MEDIAFAX.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis, sambata, la tabara de vara SIC FESZT, de la Chiurus, judetul Covasna, un mesaj tinerilor, spunandu-le ca nu crede in posibilitatea politicienilor de a rezolva singuri problemele societatii.

"Daca esti competent, daca esti bun in profesia ta, sigur vei avea si succes. Eu nu cred in statul paternalist, nu cred in Guvernul paternalist, in politicianul care singur rezolva toate problemele societatii. De aceea, eu le spun tinerilor ca nu te doare daca vorbesti mai multe limbi, nu exista durere insuportabila daca stai mult in biblioteca si citesti multe carti, nu exista o suferinta fizica daca petreci mai mult timp la facultate decat la carciumi, fiindca trebuie sa fii bun si competent, altfel nu vei reusi”, a spus Kelemen Hunor.

In programul taberei de vara de la Chiurus, care se desfasoara in perioada 7-10 august, sunt incluse intalniri cu oameni de cultura, oameni de afaceri, pedagogi, psihologi, mestesugari, primari si politicieni.

Mai multe pe mediafax.ro

Foto: nasul.tv

     
Tag-uri: kelemen, tineri, facultate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii