ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-01-2012, ora 13:56

Katy Perry, marea castigatoare a People's Choice Awards

Articol de Madalina Irimia

Desi nu a participat la cea de-a 38-a gala a People's Choice Awards, Katy Perry, care trece printr-o drama personala, ea despartindu-se de sotul ei, Russel Brand, a fost marea castigatoare a serii.

Perry, care a pus capat luna trecuta unui mariaj de un an si doua luni, a castigat la cinci categorii, inclusiv la cea de invitat al unei emisiuni TV, informeaza People.

Vedeta serii a fost insa Betty White, in varsta de 90 de ani.

Printre castigatorii la cele 43 de categorii s-a aflat si Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2, care s-a ales cu patru premii (desi niciuna dintre starurile francizei nu a participat la eveniment), Ellen DeGeneres, gazda show-ului TV preferat ziua, Emma Stone si Johnny Depp, ca actori preferati.

La capitolul muzica, membrii trupei Red Hot Chili Peppers au fost invinsi de Maroon 5, la categoria trupa favorita, ceilalti nominalizati fiind Coldplay, Foo Fighters si Linkin Park.

Rihanna a invins la categoria artist favorit R&B, Demi Lovato la artist pop favorit, iar albumul anului a fost cel lansat de Lady Gaga, Born this way, care a reusit sa o invinga pe Adele. Eminem l-a invins pe Jay Z la categoria artistul hip-hop favorit.

Cel mai bun actor de comedie a fost desemnat Adam Sandler.

Foto: imnotobsessed.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii