A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728094024.7998.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Juventus a castigat Cupa Romaniei la Minifotbal
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
02-07-2012, ora 15:30

Juventus a castigat Cupa Romaniei la Minifotbal

Articol de Cristian Amariei

Noua detinatoare a Cupei Romaniei la Minifotbal este formatia Juventus. Nu Juventus Torino, ci Juventus Sibiu, formatie care este antrenata si sponsorizata de un italian indragostit de Romania.

Participant pentru a doua oara la competitia nationala care reuneste detinatoarele cupelor locale la minifotbal, Massimo Spagli a reusit, dupa finala pierduta anul trecut, sa faca un pas inainte anul acesta, jucatorii sai castigand fara drept de apel finala competitiei, disputata cu Autoland Hosu Zalau.

Cu bronzul au plecat acasa Dracii Rosii Medias, o echipa foarte ambitioasa care a fost la un minut distanta sa ajunga in finala mare, jucatorul acestora Teodor Macarie fiind declarat cel mai bun jucator al Cupei Romaniei. Design Construct Brasov termina competitia pe locul patru si asteapta revansa de anul urmator.

Competitia disputata la Iasi a fost un real succes, minifotbalul romanesc reusind sa adauge inca un jalon pe traiectoria ascendenta pe care se afla. Prezent la evenimentul desfasurat la Iasi, presedintele Federatiei Europene de Minifotbal, romanul Razvan Burleanu, a remarcat numarul mare de participante si valoarea multora dintre echipele venite din intreaga tara.

"An de an, observam cum echipele care vin la competitiile nationale cresc ca valoare si implicare, ceea ce inseamna placerea jocului de minifotbal este inca vie", a spus Razvan Burleanu.

"Este un lucru imbucurator nu numai pentru spectatori, ci si pentru sperantele pe care ni le punem in echipa nationala de minifotbal a Romaniei, in perspectiva apropiatului campionat european din aceasta toamna."

Romania este, de altfel, dubla campioana europeana en-titre la acest frumos sport care aduna, in aproape toate judetele tarii, peste 30.000 de jucatori legitimati. "La Iasi, la cea de-a treia editie a Cupei Romaniei, ne-am aflat la numai o suta de kilometri distanta de Chisinau, gazda apropiatului campionat european", a spus presedintele forului continental, adaugand ca la aceasta competitie au fost remarcati cativa jucatori de valoare, potentiali internationali ai Romaniei.

Cupa Romaniei la Minifotbal prefateaza o a doua competitie nationala de anvergura a minifotbalului romanesc, Campionatul National de Minifotbal, care va avea loc la Deva la finalul acestei saptamani. Acolo se vor prezenta 20 dintre cele mai valoroase campioane judetene. Titlul detinut de echipa Consiliul Judetean Buzau este vanat de alte favorite care vin din judetele Salaj, Suceava, Iasi sau Timis.

In toamna acestui an va avea loc si SuperCupa Romaniei la Minifotbal unde Juventus Sibiu va intalni castigatoarea de anul acesta a Campionatului National, organizat la Deva in perioada 5-8 iulie.

     
Tag-uri: cupa, minifotbal, echipa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii