A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662344.8091.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Justitia confirma „caracterul premeditat” al atentatului de la Nisa (procurorul Parisului)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-07-2016, ora 09:45

Justitia confirma „caracterul premeditat” al atentatului de la Nisa (procurorul Parisului)

Articol de Madalina Irimia
Ancheta privind atentatul comis la Nisa in noaptea de 14 spre 15 iulie confirma 'caracterul premeditat' al atacului, a anuntat luni procurorul general al Parisului, Francois Molins, citat de AFP, Reuters si DPA.

Ancheta a aratat ca autorul, franco-tunisianul Mohamed Lahouaiej Bouhlel, a facut, in orele care au precedat atacul, patru selfie-uri pe Promenade des Anglais din Nisa, locul sangerosului atentat, a mentionat Molins.

Mai multe fotografii descoperite in telefonul mobil al autorului il arata pe acesta pe 14 iulie dupa-amiaza pe bulevardul de pe marginea marii, 'in fata plajei', in fata 'unui camion', 'pe Promenade des Anglais' si 'in fata unei alei pietonale', a precizat procurorul.

El a adaugat ca autorul atacului soldat cu 84 de morti le-a spus apropiatilor ca nu intelege de ce (organizatia) Stat Islamic nu poate avea propriul sau teritoriu. Procurorul general al Parisului a mai spus ca deocamdata nu exista dovezi ale unei legaturi directe intre atacator si gruparea Stat Islamic, dar cautarile pe internet efectuate de autor in ultimele saptamani au aratat ca el a avut un ''interes anume si recent fata de miscarea islamista radicala''.

Atacatorul Mohamed Lahouaiej Bouhlel, care a folosit un camion pentru a-si duce la indeplinire planul, a efectuat cautari online pentru inregistrari video si site-uri legate de atacurile recente de la Orlando si Dallas (SUA), precum si de accidente rutiere mortale.

Francois Molins a adaugat ca martori au declarat ca Mohamed Lahouaiej Bouhlel nu avea legaturi cu religia si nu era un musulman practicant.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii