A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664888.7791.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Jurnalistul Andrei Postelnicu, cautat dupa ce avionul sau a disparut in SUA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-02-2014, ora 12:42

Jurnalistul Andrei Postelnicu, cautat dupa ce avionul sau a disparut in SUA

Articol de Cristian Amariei

Un avion pilotat de jurnalistul britanic de origine romana Andrei Postelnicu a disparut vineri noaptea in Florida, relateaza presa locala americana. Avionul este in continuare cautat de Garda de Coasta americana, scrie mediafax.ro.

Echipele de salvare au gasit lucruri apartinand pilotului, identificat drept Andrei Postelnicu, relateaza statia locala a CBS.

Biroul Serifului din Martin County a declarat ca in apropiere de Insula Hutchinson au fost descoperite o gheata si un rucsac care apartineau pilotului avionului, informeaza www.wptv.com. In plus, nu a fost depistat nici vreun semnal de ajutor din larg.

Rucsacul continea actele de identitate si brevetul de pilot ale lui Adrian Postelnicu.

Avionul a decolat de pe aeroportul Marathon din Florida Keys si ar fi trebuit sa ajunga la Vero Beach vineri noaptea, relateaza site-ul keysnet.com. Acesta a disparut undeva in apropiere de insula St. Lucie. Cautarile aeriene se concentreaza pe posibilitatea ca acesta sa se fi prabusit in Oceanul Atlantic.

Postelnicu a inchiriat avionul, un Piper PA-28 Cherokee, de la o companie locala cunoscuta ca "Pilot's Paradise".

Parasind Romania la varsta de 17 ani, Andrei Postelnicu a lucrat timp de opt ani pentru cotidianul britanic Financial Times si pentru Bloomberg News. Activitatea sa jurnalistica include reportaje, articole de analiza si comentarii pentru BBC, RFI, Foreign Policy si Newsweek.

Foto: vivid.ro

     
Tag-uri: jurnalist, avion, SUA
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii