A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675466.3111.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Judetele din Romania preferate de nemti pentru investitii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
05-10-2013, ora 13:04

Judetele din Romania preferate de nemti pentru investitii

Articol de Cristian Amariei

Noul ambasador al Germaniei la Bucuresti, Werner Hans Lauk, afirma ca judetele Timis, Arad, Sibiu, Cluj, Alba si Brasov sunt preferate de investitorii din tara sa si datorita existentei mai multor vorbitori de limba germana.

"Judetele Timis, Arad, Sibiu, Cluj, Alba si Brasov s-au detasat ca regiuni preferate (de investitorii germani - n.red.) si datorita disponibilitatii personalului vorbitor de limba germana. (...) Va fi esetinal pentru Romania sa poata oferi in continuarea economiei personal calificat. Pentru a contribui la acest lucru, companii germane impreuna cu unitati de invatamant romanesti s-au aliat pentru a introduce un sistem de pregatire profesionala corespunzator sistemului german de invata­mant dual", a declarat Lauk pentru Ziarul Financiar.

El a mai mentionat printre atuurile Romaniei faptul ca reprezinta "o piata mare" in regiune si buna traditie in productie si inginerie.

Integral pe mediafax.ro

Foto:business24.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii