A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662121.2516.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Jon Favreau, povestea celui mai tare job din lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-01-2013, ora 14:13

Jon Favreau, povestea celui mai tare job din lume

Articol de Madalina Irimia

Cu siguranta ca daca esti nascut in Romania, sansele sa ajungi astronaut la NASA sunt extrem de mici. Dar daca te-ai nascut in Statele Unite si ai si talent, ajungi sa-i scrii discursurile celui mai puternic om de pe planeta.

Un tanar cu parul scurt si blugi usor tociti sta de cateva ore la o masa din Starbucks. Tasteaza foarte concentrat la laptopul sau si are langa el o cafea si o cutie de energizant. Nimic nu ii distrage atentia, nici macar fetele de la masa alaturata, care susotesc si il privesc interesate. Il vad mereu aici, insa nu au descoperit care este misterul sau. Se zvoneste ca ar fi mana dreapta a lui Obama.

Jon Favreau, in varsta de 29 de ani, despre care unii ar spune ca seamana cu Justin Timberlake, este numit "cititorul de ganduri" al presedintelui american. A scris aproape toate discursurile lui Barack Obama si poate fi vazut in staff-ul de la Casa Alba la toate evenimentele importante, urmarind ritmul si topica frazelor cuceritoare.

Obama si Favreau au format o echipa de succes chiar din 2005, atunci cand actualul presedinte facea parte din Senat. De atunci s-au miscat pe acelasi ritm, colaborand cu incredere reciproca, ceea ce vor face si pentru alegerile din 2012. In 2007, "Favs", asa cum ii este prescurtat numele in team-building-urile din Casa Alba, a lucrat la speech-urile din campania prezidentiala, fiind responsabil de structura lor sau de celebrul slogan "Yes We Can". In 2009, a lasat in dulapul de acasa tricourile sale lejere pentru sacourile serioase si a devenit in mod oficial seful echipei ce ii faureste discursuri celui de-al 44-lea presedinte.

Cei doi s-au cunoscut in 2004, atunci cand la repetitia unui discurs inainte de Conventia Democrata Nationala, tanarul de 23 de ani a indraznit sa ii faca o observatie viitorului presedinte, pentru folosirea unei topice incorecte. In 2006, colegii sai deja ii spuneau: "Tipule, ce scrii tu acum va sta atarnat pe peretii din sufrageriile americanilor!".

Integral pe apropo.ro

Foto: en.wikipedia.org

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii