A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664450.8278.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

John Kerry, SUA: „Sanctiunile impotriva Rusiei ar putea fi retrase in urmatoarele luni”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-01-2016, ora 12:22

John Kerry, SUA: „Sanctiunile impotriva Rusiei ar putea fi retrase in urmatoarele luni”

Articol de Madalina Irimia
In opinia lui John Kerry, secretarul de Stat al Statelor Unite ale Americii, sanctiunile impotriva Rusiei ar putea fi retrase chiar in urmatoarele luni, cu conditia ca guvernul de la Moscova sa coopereze, transmite CNN.

Statele Unite si Europa au introduse o gama larga de sanctiuni impotriva Rusiei la inceputul anului 2014, dupa ce tara a facut o serie de miscari militare si politice care au ranit grav tara vecina, Ucraina.

Rusia a anexat pensinsula ucraineana Crimeea si a izbucnit o lupta crunta in estul Ucrainei intre fortele ucrainene si militantii pro-rusi.

Sanctiunile au fost introduse printr-un efort de a presa Rusia sa-si reduca din actiunile agresive impotriva Ucrainei.

”Eu cred ca, cu efort si buna credinta, vom putea rezolva problema pe ambele parti. Este posibil ca in urmatoarele luni... sa ajungem in punctul in care sanctiunile ajung sa fie chiar retrase”, a spus Kerry, in timpul discursului sau de la Forumul Mondial Economic din Davos, Elvetia.

Bineinteles, Kerry a spus ca aceste sanctiuni ar putea fi retrase odata ce atat Rusia cat si Ucraina ar urma cu strictete anagajamentele de a reda pacea si stabilitatea in regiune. Ceea ce implica incetarea totala a focului in estul Ucrainei si retragerea armelor grele din regiune.

Sursa: capital.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii