A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830181.5087.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Jocul care a facut milioane de dependenti va avea o continuare. Flappy Bird 2 va fi "si mai bun", promite autorul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-03-2014, ora 13:55

Jocul care a facut milioane de dependenti va avea o continuare. Flappy Bird 2 va fi "si mai bun", promite autorul

Articol de Cristian Amariei

Dong Nguyen, creatorul jocului fenomen Flappy Bird, se pregateste sa revina cu o versiune imbunatatita. Intrebarea e doar “cand?”

Flappy Bird, jocul fenomen care a provocat o adevarata isterie, va avea o continuare. Anuntul a fost facut chiar de creatorul sau, vietnamezul Nguyen Ha Dong. Acesta a scos de la download prima varianta a jocului pe 9 februarie, spunand ca „i-a distrus viata”, si a disparut practic din retelele sociale. Nguyen s-a intors insa zilele acestea pe Twitter si a anuntat Flappy Bird 2.

Nguyen le-a multumit fanilor sai si in special lui Justin Bieber insa, mai important, a raspuns la intrebarile privind planurile de viitor. Vietnamezul a spus ca va scoate in curand un nou joc si, ceva mai tarziu, si o noua varianta de Flappy Bird. „Nu va fi jocul original, ci unul mai bun. Ma tin de cuvant” a scris Nguyen, precizand ca jocul va fi ata pentru iOS, cat si pentru dispozitive cu Android. El nu le-a putut preciza insa fanilor cand va iesi Flappy Bird 2, spunand ca nu lucreaza dupa un plan fix.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: mashable.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii