A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834143.9952.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Joburi pentru romani, in Suedia, Norvegia, Danemarca, Cehia. Salariile ajung pana la 7.000 euro/luna
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
07-06-2013, ora 13:18

Joburi pentru romani, in Suedia, Norvegia, Danemarca, Cehia. Salariile ajung pana la 7.000 euro/luna

Articol de Cristian Amariei

Medici cu diferite specializari, care pot avea salarii de 6.000 - 7.000 de euro brut pe luna, sunt cautati in Suedia si Danemarca prin reteaua Eures, in timp ce Norvegia si Cehia au disponibile posturi pentru absolventi de studii medii, scrie Mediafax.

Suedia are disponibile doua posturi, ambele la Spitalul Judetean Kalmar, care deserveste aproximativ 140.000 de locuitori si are relatii bune cu alte unitati din regiune. Unul dintre posturi este pentru specialist in endocrinologie/diabet zaharat, iar celalalt, pentru specialist in reumatologie. Candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza. Contractele sunt pentru perioada nedeterminata, insa angajatorul nu specifica salariul oferit.

Danemarca are disponibile 21 de posturi de medici specialisti care trebuie sa cunoasca limba engleza sau germana. "Se doreste angajarea a 21 doctori specialisti (cinci medici radiologi si cate doua posturi pe specialitatile: radiologie mamara, patologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, pulmonologie, medicina interna). Locurile de munca sunt in spitalele din cele cinci regiuni ale tarii", se arata in anuntul de pe reteaua Eures, preluat de Mediafax.

Angajatorul precizeaza ca salarizarea se va face conform contractului colectiv in domeniu, salariul de pornire in primele luni, cand se participa si la cursuri de limba daneza, fiind in jur de 6.000-7.000 euro brut lunar si se majoreaza, in functie de calificare, experienta si functie.

Integral pe incont.ro

Foto: moldova24.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii