ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-12-2013, ora 16:08

Joburi pentru romani in Europa platite cu pana la 10.000 de euro

Articol de Cristian Amariei

Potrivit site-urilor de recrutare, firmele de plasare de personal in strainatate cauta romani dispusi sa munceasca in Anglia, Elvetia si Franta. Ofertele de salarii pornesc de la 1500 de euro pe luna si ajung la suma 10.000 de euro brut lunar, scrie manager.ro.

medicii romani sunt ofertati cu salarii brute lunare cuprinse intre 5.000 de euro si 10.000 de euro. O firma de recrutare se afla in cautarea unui medic specialist in Medicina generala care are cunostinte de limba germana de nivel C1, pe care sa-l angajeze in Elvetia.

In acest caz, recrutorii oferteaza candidatii cu salarii brute lunare de 10.000 de euro si contracte de munca pe o perioada nedeterminata.

De asemenea, medicii specialisti in anestezie, radiologie, cardiologie, gastroenterologie, oncologie, psihiatrie, oftalmologie, recuperare medicala si balneologie si care au cunostinte bune de limba franceza sunt ofertati de angajatorii din Franta cu salarii brute lunare care incep de la 5.000 de euro pe luna.

Data limita pana la care candidatii interesati isi pot trimite CV-urile este 18 ianuarie anul viitor.

In plus, o firma de recrutare cauta 20 de soferi de tir care sa lucreze in Europa. Acestia trebuie sa detina permis de conducere C sau E cu experienta de minimum cinci ani in trafic international, in Europa si in mod special in Italia, si sa aiba cunostinte de limba italiana.

Foto: digitaltrends.com

     
Tag-uri: joburi, romani, Europa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii