A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665011.8302.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Joburi de vara in SUA pentru studenti. O oferta US Travel
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-03-2013, ora 17:15

Joburi de vara in SUA pentru studenti. O oferta US Travel

Articol de Madalina Irimia

Studentii romani care doresc sa lucreze pe perioada de vara in Statele Unite ale Americii sunt asteptati, sambata, la o noua editie a Targul de Joburi Work&Travel SUA 2013.La targul organizat de agentia US Travel sunt asteptati o serie de reprezentanti ai companiilor americane angajatoare care ofera circa 50 de joburi.

Pentru slujbele oferite de angajatorii americani pot aplica numai studentii de la cursurile de zi ale universitatilor acreditate in Romania, care s-au inscris, in prealabil, pe site-ul companiei US Travel . Studentii vor lucra, in perioada 15 iunie - 30 septembrie 2013, iar pana pe 30 octombrie pot participa la o serie de excursii pe teritoriul SUA. Studentii vor avea slujbe sezoniere platite incepand cu 3 dolari/ora pentru sectorul hotelier/restauratie si de la 7,25 dolari/ora pentru celelalte domenii. Cei care vor trece de partea de interviu cu angajatorul isi vor plati singuri taxele de viza si biletul de avion .

US Travel organizeaza acest targ de joburi pentru al VIII-lea an consecutiv in Romania.

Integral pe incomemagazine.ro

Foto: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii