A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663833.9752.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Jobul perfect: salariu de peste 23.000 de lire si locuinta intr-un conac medieval
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-02-2013, ora 18:24

Jobul perfect: salariu de peste 23.000 de lire si locuinta intr-un conac medieval

Articol de Madalina Irimia

O companie din Scotia a scos la concurs un loc de munca pe care cei mai multi probabil ca l-ar considera ideal: manager al insulei Inchcolm.

Potrivit Daily Mail, cel care va reusi sa obtina acest job va locui opt luni pe an intr-un conac medival si va fi remunerat cu un salariu de 20.373 de lire.

Conacul este complet utilat, are dus, masina de spalat si bucatarie echipata. Exista apa curenta si electricitate”, se arata in anuntul de angajare publicat de Historic Scotland.

Vei avea la dispozitie intreaga insula, te vei bucura de privelistile extraordinare si de uimitoarea viata salbatica”, adauga compania, promitand totodata o experienta indedita si plina de aventura.

Singurele incoveniente ar fi acelea ca hrana trebuie adusa de pe continent, iar conexiunea la internet este problematica, precizeaza Historic Scotland.

Chiar daca insula nu este locuita, viitorul manager nu se va simti singur. Aproximativ 20.000 de turisti sosesc anual pe insula din fiordul Firth of Forth.

De asemenea, numeroase nunti sunt organizate la „Inchcolm Abbey”, o abatie din secolul al XII-lea, situata in centrul insulei. Aceasta a fost construita de regele David I ca adapost pentru fratele sau, in anul 1123.

Manastirea este deschisa publicului si este considerata una dintre cele mai bine conservate cladiri monahale din Scoatia.

Cei interesati de postul oferit de Historic Scotland, pot aplica pana pe 15 februarie 2013.

Sursa: gandul.info

Foto: marinas.com

     
Tag-uri: job, salariu, conac
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii