A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661656.9255.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Jimmy Wales, fondatorul enciclopediei online Wikipedia, va veni pentru prima data in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-03-2016, ora 10:36

Jimmy Wales, fondatorul enciclopediei online Wikipedia, va veni pentru prima data in Romania

Articol de Madalina Irimia
Jimmy Wales, fondatorul enciclopediei online Wikipedia, va veni pentru prima data in Romania, pe 22 martie, in cadrul "McCann/ Thiess Conferences", potrivit unui comunicat remis Mediafax.

La 15 ani de la lansarea Wikipedia, Jimmy Wales va dezvalui, in cadrul conferintei, filosofia din spatele acestei enciclopedii online si cum a reusit prin intermediul acestei platforme sa revolutioneze modul in care oamenii din intreaga lume au acces la informatii.

In fiecare luna, peste 80.000 de voluntari de pretutindeni contribuie la crearea a peste 7.000 de articole noi pe zi, accesate de peste 500 milioane de vizitatori unici. in prezent, Wikipedia cuprinde peste 36 milioane de articole, disponibile gratuit in peste 280 de limbi.

Aflat in topul celor mai influente 100 de personalitati, realizat de revista Time, Jimmy Donal Wales este un antreprenor american, membru al Berkman Center for Internet and Society din cadrul Universitatii Harvard si membru al MIT Center of Collective Intelligence. Indemnat de o curiozitate intelectuala fenomenala si de pasiunea pentru tehnologie, Jimmy Wales a reusit sa puna in 2001 bazele Wikipedia, potrivit organizatorilor evenimentului de la Bucuresti.

Pornind de la o idee radicala, de a imagina o lume in care absolut fiecare persoana de pe planeta primeste acces liber la intreaga cunoastere a umanitatii, Jimmy Wales si o echipa de voluntari au reusit sa aduca Wikipedia pe locul al cincilea in topul celor mai accesate platforme online, dupa Google, Yahoo, Microsoft si Facebook, si urmata de Amazon, Apple si eBay.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii