ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-09-2014, ora 13:42

Jennifer Lawrence a intrat in Cartea Recordurilor: este eroina dintr-un film de actiune cu cele mai mari incasari

Articol de Cristian Amariei
Jennifer Lawrence a stabilit un record mondial Guinness datorita personajului pe care l-a interpretat in franciza "Jocurile foamei", actrita americana fiind desemnata eroina dintr-un film de actiune care a inregistrat cele mai mari incasari la nivel international.

Intr-un anunt publicat pe site-ul The Guinness World Records se spune ca personajul Katniss Everdeen din franciza "Jocurile foamei/ Hunger Games", care este interpretat de Jennifer Lawrence, este eroina dintr-un film de actiune care a atras cele mai mari incasari, potrivitcontactmusic.com.. Primele doua filme ale seriei au obtinut incasari de 1,52 miliarde de dolari la nivel mondial.

Pelicula "Jocurile foamei: Sfidarea", al doilea al seriei, detine si recordul pentru filmul cu o tema post-apocaliptica cu cele mai mari incasari la nivel international. Lansat in 2013, filmul a obtinut incasari de 420 milioane doar in Statele Unite. La nivel mondial, pelicula a atras incasari totale de 854 milioane de dolari.

Avand in vedere asteptarile publicului si promovarea de care are parte, este de asteptat ca urmatorul film al seriei, "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1", care va avea premiera in Statele Unite si Marea Britanie pe 21 noiembrie, sa o ajute pe Jennifer Lawrence sa isi pastreze recordul Guinness.

Sursa: procinema.ro
Foto: insidemovies.ew.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii