ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-03-2013, ora 11:33

Jade din "Clona", la 36 de ani: Giovanna Antonelli joaca intr-o noua telenovela

Articol de Madalina Irimia

Cunoscuta in Romania mai ales pentru rolul principal pe care l-a avut in serialul "Clona/ O Clone", unde a interpretat-o pe tanara musulmana Jade, actrita Giovanna Antonelli joaca, la 36 de ani, intr-o noua telenovela braziliana si este mama a trei copii - un baiat si doua gemene.

Nascuta pe 18 martie 1976 in Rio de Janeiro, Giovanna Antonelli Prado si-a inceput cariera la varsta de 14 ani, in cadrul unor programe de televiziune pentru copii, continuand cu roluri in seriale de televiziune.

Incepand cu 1994, actrita braziliana a aparut in zece seriale pana sa primeasca rolul din "Clona", primind, pentru cel de-al zecelea, "Lacos de Familia", trei premii pentru cea mai buna actrita debutanta.

Pentru telenovela "Clona" (2001-2002), care a inregistrat un mare succes, Giovanna a depus mari eforturi pentru interpretarea autentica a tinerei Jade, practicand dansul din buric sase ore pe zi timp de doua luni. Partenerul ei pe micile ecrane, Murilo Benicio, care le-a dat viata gemenilor Lucas si Leo, i-a devenit iubit si in viata reala, cei doi incepand o relatie in 2002.

Antonelli si Benicio au impreuna un baiat in varsta de sapte ani, dar cei doi s-au despartit in 2007, iar actrita este in prezent casatorita cu regizorul Leonardo Nogueira, cei doi fiind parintii unor gemene in varsta de doi ani.

Dupa "Clona", Giovanna a jucat in mai multe filme, dar si in serii TV.

Cea mai noua telenovela in care joaca frumoasa actrita este "Salve Jorge", lansata in 2012 si difuzata de canalul Globo. Giovanna obisnuieste sa posteze online, pe Twitter, Instagram si Facebook, fotografii si videoclipuri din timpul filmarilor.

Sursa: mediafax.ro

Foto: diariodonordeste.globo.com, missosology.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!