A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662342.3115.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Jack Reacher: noul film al lui Tom Cruise a fost cenzurat in SUA, ce scene violente au fost taiate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-12-2012, ora 18:10

Jack Reacher: noul film al lui Tom Cruise a fost cenzurat in SUA, ce scene violente au fost taiate

Articol de Madalina Irimia

Tragedia devastatoare in urma careia si-au pierdut viata 20 de copii intr-o scoala din Newtown, Connecticut a provocat reactii in lant si la Hollywood. Pe langa mesajele si indemnurile starurilor americane pentru legi mai dure in ceea ce priveste controlul armelor, unele studiouri au luat si decizii mai drastice.

Studiourile Paramount au decis sa "taie" cateva scene cu impuscaturi din materialele promotionale ale noului film cu Tom Cruise - Jack Reacher, o productie considerata violenta si sangeroasa. Producatorii au fost speriati de reactia publicului dupa masacrul in care si-au pierdut viata 27 de copii si adulti la o scoala din Newtown, Connecticut.

Nu este prima data cand industria de film americana reactioneaza in acest mod in urma unei astfel de tragedii. Dupa atacul armat la cinema, din iulie 2012, de la premiera lui "The Dark Knight Rises" din Colorado, drama "Gangster Squad", despre lumea mafiotilor din anii 40-50, a fost amanata si re-editata. Producatorii de la Warner Bros. au decis sa scoata complet o scena in care niste mafioti apar inarmati si incep sa traga din spatele ecranului in cei din sala de cinema.

Integral pe procinema.ro

foto: collider.com

     
Tag-uri: actor, film, cenzura
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii