ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-01-2014, ora 17:15

JOBURI in Marea Britanie: 8.000 de posturi scoase la concurs pentru ROMANI

Articol de Madalina Irimia

Firmele din Marea Britanie au plasat 8.000 de anunturi publicitare in Romania pentru locuri de munca precum taximetristi, angajati la hotel, asistente medicale si chiar doctori, scrie, azi, Daily Mail.

Unele dintre anunturi au atras deja mai mult de 500 de cereri din partea celor interesati. Majoritatea anunturilor specifica doar ca este nevoie de un nivel minim de intelegere a limbii engleze. Altele spun ca nu este nevoie de experienta anterioara.

Iar cluburile de noapte din centrul Londrei cauta dansatoare de striptease, precizeaza sursa citata.

Anunturile au fost publicate in limba romana pe siteurile de joburi din Romania.

Agentiile de recrutare au anunturi privind locurile de munca, la vedere, afisate afara, pe geamuri, in toata Romania. Unul dintre anunturi precizeaza: „De la 1 ianuarie va fi mai usor sa muncim in Marea Britanie. Aceasta este o noutate! Avem oferte pentru locuri de munca acolo", iar langa anunt exista o imagine cu steagul britanic.

Agentiile vor organiza targuri de locuri de munca in toata Romania, in fiecare luna, pentru a atrage oamenii sa plece in Marea Britanie. Ele pretind ca au gasit deja angajati pentru zeci de grupuri hoteliere printre care Marriott, Hilton, De Vere si consortiul Pride of Britain, ca si pentru lanturi de fast-food precum KFC sau persoane pentru ingrijire la domiciliu.

Primul targ de recrutare a fortei de munca pentru domeniul sanitar si medical, organizat in Romania de Spitalul Universitar din Manchester, a avut loc la Bucuresti, luna trecuta.

Mai multe pe EVZ.ro.

Foto: economica.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii