A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830908.6207.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

JO de la Rio. Romania va fi reprezentata de trei sportivi la tenis de masa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
06-05-2016, ora 10:20

JO de la Rio. Romania va fi reprezentata de trei sportivi la tenis de masa

Articol de Cristian Amariei
Federatia Romana de Tenis de masa a anuntat, intr-un comunicat, ca Eliza Samara, Daniela Dodean si Ovidiu Ionescu au obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, conform clasarilor din ierarhia mondiala data publicitatii joi.

"Conform comunicatului ITTF, FRTM are bucuria sa va anunte ca, pana la aceasta ora, Romania participa la Rio cu numarul maxim de sportive, doua, la simplu, Eliza Samara si Daniela Dodean Monteiro, in timp ce la masculin Romania va fi reprezentata, la Rio, de catre Ovidiu Ionescu. Emotii mari, in continuare, pentru Adrian Crisan, care are toate sansele de a se califica, acest lucru urmand a fi confirmat pe data de 22 mai. in ceea ce priveste proba pe echipe (feminin. n. red.), confirmarea calificarii va veni, in data de 20 mai, de la ITTF", anunta federatia nationala.

"Aceasta calificare este o consecinta a muncii sustinute si perseverente a intregii echipe a tenisului de masa romanesc, formata din sportivi, antrenori, parteneri si staff-ul Federatiei. Meritam un moment de bucurie pe care speram sa-l transformam intr-un moment de glorie!", a afirmat presedintele FRTM, Cristi Romanescu.

ITTF a anuntat joi primii 22 de sportivi calificati in probele de simplu la JO de la Rio (5-21 august), urmand ca ulterior sa completeze lista acestora.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii