A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719759297.9448.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

J. Balvin, cucerit de o artista din Romania. Cu ce blonda s-ar fi cuplat interpretul piesei "Tranquila"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
08-04-2014, ora 15:19

J. Balvin, cucerit de o artista din Romania. Cu ce blonda s-ar fi cuplat interpretul piesei "Tranquila"

Articol de Madalina Irimia

Dupa ce a colaborat cu Inna, cantaretul J. Balvin le pregateste o noua surpriza fanilor sai, alaturi ade o alta cunoscuta artista autohtona, scrie protv.ro.

Xonia si J. Balvin au filmat duminica in mai multe studiouri din Bucuresti, iar videoclipul ce urmeaza sa fie lansat la finalul lunii se anunta unul incendiar, cu o coregrafie incitanta. Mai mult, se pare ca intre cei doi s-a infiripat si o poveste de dragoste, iar tacerea celor doi nu face decat sa alimenteze speculatiile.

Potrivit protvmagazin.ro, Xonia a raspuns evaziv cand a fost intrebata daca ea si artistul columbian formeaza un cuplu: "Eu vorbesc cu J Balvin de un an, colaboram la o piesa. Avem foarte multe lucruri in comun: pasiunea de a merge la sala sa ne intretinem, sa avem o viata sanatoasa. Eu am fost invatata sa las lucrurile sa se intample... Nu stiu ce o sa fie cu J, dar noi ne intelegem bine. Daca o sa fie ceva, o sa fie. Oricum, cu noul meu single voi merge si in partea de sud a Americii... Asa ca el vine aici, eu merg acolo...".

Foto: exacr.com

     
Tag-uri: Xonia, J. Balvin, relatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii