ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-05-2015, ora 12:46

Iulian Iancu: „Numarul consumatorilor vulnerabili din Romania a crescut; este in pericol dreptul la sanatate”

Articol de Madalina Irimia
Numarul consumatorilor vulnerabili din Romania a crescut, fiind in pericol respectarea dreptului la sanatate, a declarat, miercuri, presedintele Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, intr-o conferinta pe tema politicilor de eficienta energetica.

"A crescut numarul consumatorilor vulnerabili din aceasta tara. Sunt intr-un pericol de nerespectare a unui drept fundamental, respectiv dreptul la sanatate. Le este afectata sanatatea in mod direct, din cauza faptului ca sunt abandonati cel putin in timpul iernii in ceea ce priveste alimentarea cu apa calda si caldura. Nu este doar cazul Romaniei", a spus Iancu.

Potrivit acestuia, 11% din populatia Europei nu are solutii iarna.

"Acest lucru este cauzat de faptul ca nu exista un program foarte clar de sustinere pe categorii de consumatori in mod eficient a aprovizionarii cu apa calda si caldura", a mai afirmat presedintele Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mariana,  06.05.2015 18:34

Luaţi decizia să faceţi ceea ce trebuie pentru a vă îndeplini scopul şi fiţi convinşi că nimic nu vă poate opri. În acest moment, chiar şi o persoană cu capacităţi mediocre devine un potenţial om de succes. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:mariana.mitru@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii