A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664844.7172.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Iubitule, vreau sa te parasesc”. Reactia neasteptata a barbatului ce a urmat anuntului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-01-2013, ora 15:54

“Iubitule, vreau sa te parasesc”. Reactia neasteptata a barbatului ce a urmat anuntului

Articol de Madalina Irimia

Femeia s-a gandit ca barbatul cu care a avut o relatie timp de 4 ani si cu care are un copil de un an nu va primi prea bine vestea despartirii, insa nu se astepta la gestul pe care l-a facut el.

Faron Thompson, 29 de ani, din Orlando, Florida, a obligat-o pe iubita lui sa-si inghita inelul de logodna atunci cand aceasta si l-a dat jos de pe mana si i-a spus sa anuleze nunta pentru ca vrea sa-l paraseasca, potrivit Daily Mail.

A urmat o cearta cumplita, Faron si-a lovit iubita, iar aceasta a reusit sa fuga din casa, cu copilul in brate. A intrat in primul supermarket, de unde a reusit sa alerteze politia.

In timpul anchetei, femeia, care nu a dorit sa-i fie dezvaluita identitatea, a spus ca Faron Thompson a amenintat-o ca ii va incendia casa si a incercat sa o sufoce, dupa ce l-a anuntat ca rupe logodna.

Barbatul a fost arestat pentru agresiune si neglijarea copilului. In timpul anchetei, in apararea lui, Faron a spus: “Femeile se plang tot timpul ca sunt agresate, dar niciodata nu-si accepta responsabilitatea pentru provocarea conflictului”.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: hlntv.com

     
Tag-uri: barbat, violenta, inel
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii