A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664721.8687.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iubita lui Oscar Pistorius ar fi fost insarcinata. Motivul care l-ar fi impins pe sportiv la crima
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-02-2013, ora 13:06

Iubita lui Oscar Pistorius ar fi fost insarcinata. Motivul care l-ar fi impins pe sportiv la crima

Articol de Madalina Irimia

Ziua si dezvaluirile in cazul campionului paralimpic Oscar Pistorius. Potrivit unor surse, iubita sportivului ar fi fost insarcinata, iar acest lucru ar fi dus la tragedia petrecuta de Valentine’s Day.

Tabloidul National Enquirer a scris ca modelul Reeva Steenkamp era insarcinata, iar vestea nu a fost primita prea bine de Pistorius.

Sursele citate de tabloid sustin ca sportivul s-ar fi enervat foarte tare cand a aflat ca va fi tata si si-ar fi pierdut controlul, lovind-o pe Reeva.

Potrivit procurorilor care se ocupa de caz, Pistorius ar fi omorat-o cu sange rece pe Reeva, dupa o discutie mai aprinsa in cuplu. Tanara a fost impuscata in cap, piept, pelvis si mana.

Politia crede ca vestea data de Reeva privind sarcina l-a scos din sarite pe Pistorius, care si-a pierdut cumpatul si si-a ucis iubita”, a declarat sursa.

Autopsia este singura care va putea elucida misterul unei posibile sarcini. Familia modelului a precizat insa ca rezultatele nu vor fi facute publice.

Oscar Pistorius a organizat o ceremonie de comemorare pentru iubita lui, Reeva Steenkampf. Slujba in memoria celei pe care a impuscat-o in dimineata zilei de Valentine's Day a avut loc in locuinta unchiului sau din Pretoria.

Campionul paralimpic si-a gasit refugiu aici, dupa ce a fost eliberat pe cautiune.

Trupul neinsufletit al Reevei a fost incinerat in urma cu o saptamana, in ziua in care iubitul ei, pus sub acuzare pentru crima cu premeditare, incerca sa-si castige la tribunal libertatea.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: dailyrecord.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii