A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662257.0254.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iti mai aduci aminte de trupa Erreway? Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata membrii ei acum si ce au ajuns sa faca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-03-2013, ora 13:30

Iti mai aduci aminte de trupa Erreway? Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata membrii ei acum si ce au ajuns sa faca

Articol de Madalina Irimia

Trupa Erreway a dat pur si simplu nastere unui fenomen in anul 2002, cand a aparut pe piata industriei de divertisment din Argentina odata cu serialul pentru adolescenti "Rebelde Way".

Filmul a fost difuzat in peste 37 de tari si refacut in alte 8, printre care India, Portugalia, Grecia, Chile, Brazilia, Venezuela si Statele Unite ale Americii. Fara indoiala insa, cel mai recunoscut remake este cel din Mexic, Rebelde, care a aparut la un an de incheierea filmarilor originale, din Argentina.
Serialul "Rebelde Way" spunea povestea unui grup deliceeni care studiaza la un liceu particular si care, desi sunt extrem de diferiti, isi gasesc pasinea comuna pentru muzica, punand bazele unei formatii: Erreway.

Trupa s-a folosit de serial pentru a-si promova muzica si viceversa, cei patru membri ajungand sa plece in turnee in intreaga lume si sa fie tratati ca adevarate staruri rock. Ce s-a intamplat insa cu Luisana Lopilato, Camila Bordonaba, Felipe Colombo si Benjamin Rojas de la incheierea filamrilor pentru Rebelde Way si de la destramare trupei Erreway, care a avut loc in 2004?

Ei bine, Luisana Lopilato, solista blonda si cea mai tanara membra a formatiei a fost prima care a parasit trupa. Desi Camila si cei doi baieti au acceptat sa faca o reuniune in anul 2006 si sa plece in turneu in Spania, Luisana a spus pas si si-a continuat pe cont propriu cariera de actrita si model, in Argentina.

Mai apoi, ea l-a cunoscut pe cantaretul Michael Buble, care i-a devenit sot, si a anuntat pe 24 ianuarie 2013 ca este insarcinata. Lopilato este imaginea brandului de lenjerie intima Ultimo si traieste impreuna cu artistul in L.A.

Camila Bordonaba, cea mai rebela si extravaganta membra a trupei si-a continuat la randul ei, pentru o vreme, cariera in televiziune. Dupa ce a jucat in cateva telenovele si s-a reunit cu Felipe si Benjamin pentru turneul din Spania, Camila a simtit ca viata publica nu o mai face fericita si a hotarat sa se retraga.

Integral pe perfecte.ro

Foto: justjared.com

     
Tag-uri: trupa, artisti, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii