A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664989.8071.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Isi vinde fruntea unei companii publicitare pentru o datorie de 25.000 de lire sterline
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-02-2013, ora 05:47

Isi vinde fruntea unei companii publicitare pentru o datorie de 25.000 de lire sterline

Articol de Madalina Irimia

Un barbat din Marea Britanie, disperat ca nu isi mai poate achita datoriile care insumeaza mai mult de 25.000 de lire sterline, cauta o firma care sa-i foloseasca fruntea in scopuri publicitare.

David Taylor este gata sa se tatueze cu orice reclama, ca sa scape de datorii. Barbatul si-a scos fruntea la vanzare pe site-ul de licitatii eBay.

David, in varsta de 30 de ani, si-a pierdut slujba dupa un accident de masina in urma caruia a ramas cu sindromul de stres post-traumatic, scrie thesun.co.uk.

Barbatul, tehnician de profesie, castiga 40.000 de lire pe an, isi permitea vacante exotice si obiecte de lux. Acum traieste din datorii.

Tanarul a inceput sa isi vanda lucrurile din casa pentru a putea plati datoriile de 25.493 de lire catre banci si companii de telefonie.

"Am incercat orice metoda imaginata de om ca sa scap de datorii. Am incercat joburi ciudate sau reparatii de masini ca sa revin la suprafata. Accidentul mi-a declansat sindromul stresului post-traumatic si nici macar nu puteam sa ies pe usa casei. Este una dintre bolile cele mai groaznice. Aveam atacuri de panica severe. Nu se trateaza cu pastile. Viata mea era distrusa. Fac tot ce pot sa imi intretin familia", a povestit barbatul.

Lui David i-a venit ideea de a-si vinde fruntea dupa ce a citit povestea unui american care a facut acelasi lucru si a castigat 10.000 de lire sterline.

Barbatul spune ca ia in considerare atat un singur contract cu o firma, cat si mai multe intelegeri cu companii diferite. Acesta a adaugat ca va participa la orice eveniment promotional pentru a promova respectiva firma.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: thisisgrimsby.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii