A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664096.8451.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Isi dorea nespus sa imbrace rochia de mireasa. Dupa ani, a aflat cel mai crud adevar despre sotul ei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2014, ora 15:29

Isi dorea nespus sa imbrace rochia de mireasa. Dupa ani, a aflat cel mai crud adevar despre sotul ei

Articol de Madalina Irimia

Kirsten Evan l-a intalnit pe Aman cand avea 17 ani, insa acesta era deja casatorit si avea doi copii. Barbatul, nascut musulman, i-au spus femeii cu care urma sa se insoare ca este divortat de sotia lui Zabeen. Kirsten a descoperit, dupa cativa ani, ca Aman este inca insurat si are sase copii, patru dintre ei i-a facut in timpul casatoriei cu ea.

Kirsten, de religie crestina, isi dorea nespus sa imbrace rochia de mireasa, cand l-a intalnit pe Aman. Barbatul se ruga de cinci ori pe zi, nu consuma porc si nici alcool si ii impunea iubitei sa umble acoperita.

Treptat, femeia s-a izolat de prieteni si familie. La varsta de 20 de ani a ramas insarcinata, iar parintii ei s-au suparat si nu i-au mai vorbit trei luni. Tanara a nascut si, la cateva luni dupa nastere, in timp ce isi tinea bebelusul in brate, suna cealalta sotie, scrie Dailymail.co.uk.

"Spune-i lui Aman ca am nascut o fetita, este al patrulea copil", a spus Zabeen.

Kirsten a povestit ca a ramas socata si s-a despartit pentru o perioada de barbatul care a inselat-o, insa dupa insistentele lui, ea s-a intors la Aman.

Intr-un final, cei doi s-au casatorit. Sapte ani mai tarziu de la nunta, Kirsten a aflat ca Zabeen, cealalta sotie a lui Aman, era insarcinata cu al cincilea copil.

Dupa ce trecut peste aceste momente, Kirsten a ramas insarcinata cu al doilea copil.

Drama din aceasta familia a luat amploare, cand barbatul cu care s-a maritat i-a dezvaluit ca nu a divortat de prima sotie din cauza unor erori administrative.

Kirsten a descoperit din intamplare ca Aman avea deja sase copii cu prima nevasta, iar ei aveau doi copii.

Cosmarul a continuat, deoarece Aman nu ii dadea voie sa plece si o tinea inchisa in casa, insa femeia a reusit sa divorteze intr-un final.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: femeie, nunta, divort
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii