A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663979.7821.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iron Man 3: cel mai bun film din serie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-04-2013, ora 12:09

Iron Man 3: cel mai bun film din serie

Articol de Madalina Irimia

Iron Man nu are rival, nici Robert Downey Jr. Sezonul blockbusterului s-a deschis oficial, odata cu lansarea lui Iron Man 3, despre care va avertizez, este mai bun decat va puteti inchipui. Downey Jr. stie cum sa se joace cu personajul lui chiar si in momente slabe, care sunt ca si inexistente in aceasta parte. Iron Man 3 ii intareste statului lui Iron Man ca star al universului Marvel.

Unic, original, amuzant si plin de carsima Omul de Otel creat de Robert Downey Jr este super eroul pe care nu-l poti abandona niciodata daca esti fan.

Iron Man 3 este foarte bun, mai bun decat The Avengers, care a mizat pe umor si pe multi, acest lucru i-a furat. Cu rasturnari de situatie, personaje misterioase si bine conturate, umorul si replicile acide ale lui Tony Stark, Iron Man este superlativul unui blockbuster de vara. Dar mai are ceva, pentru ca e pacat sa rezumi Iron Man 3 la un film de vara amuzant, cum este de exemplu, comedia Ted, care atat poate oferi.

Integral pe procinema.ro

Foto: prichelle.com

     
Tag-uri: Iron Man, film, succes
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
andreea,  10.05.2013 11:46

Are multa carisma Robert junior! am vazut filmul si mi-a placut mult cum si-a jucat rolul..am plecat de acolo cu zambetu pe buze! pregatiti-va sa fiti surprinsi pentru ca este un film pe care il vezi o data si parca tot ai vrea sa mergi si a doua oara :) !

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii