A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834258.3228.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ionel Ganea a agresat verbal o jurnalista, dupa partida CSMS Iasi – FC Voluntari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
20-03-2016, ora 09:12

Ionel Ganea a agresat verbal o jurnalista, dupa partida CSMS Iasi – FC Voluntari

Articol de Cristian Amariei
Antrenorul echipei FC Voluntari, Ionel Ganea, care a agresat verbal o jurnalista la finalul meciului cu CSMS Iasi, a declarat, sambata, ca nu regreta nimic, deoarece ziarista l-a amenintat ca nu mai scapa viu daca vine la Botosani, relateaza agentia News.ro.

„Eu nu am avut niciun incident, eu doar am cerut sa ne ia si pe noi mai repede la interviuri deoarece ne grabeam sa prindem avionul. Si ea mi-a raspuns obraznic. Eu i-am spus sa aiba grija cum vorbeste, pentru ca nu ne tragem de sireturi, nu suntem de aceeasi varsta. Apoi ea a continuat si mi-a spus sa vorbesc frumos, ca sa nu vorbesc asa. Dar nu ii spusesem nimic urat. I-am zis ca nu am cum sa vorbesc frumos, pentru ca eu sunt de la tara. Dar in niciun caz nu i-am spus ca o sa o dau cu capul de pereti si tot ce a mai aparut. Apoi nu am mai inteles ce mi-a spus ea, dar m-a sunat nevasta-mea si mi-a zis ce a aparut la un post de televiziune. Ca m-a amenintat ca daca ma duc la Botosani (n.r. - FC Voluntari joaca la Botosani in etapa a IX-a, la finalul lunii aprilie) nu mai scap viu de acolo. Dar ce e cu fata asta, bai, fratilor? Face parte dintr-un clan de interlopi, ceva? Cum sa zica asa ceva o pustoaica. Eu cred ca nu e normal ca o astfel de mahalagioaica sa faca parte din tagma ziaristilor”, a spus Ionel Ganea, pentru News.ro.

intrebat daca regreta incidentul, tehnicianul formatiei FC Voluntari a raspuns: „Eu nu am ce sa regret, pentru ca nu cred ca am gresit. Din pacate vorbim despre alte lucruri decat despre fotbal. Eu nu am intalnit de cand sunt in fotbal asa ceva si mi se pare foarte deplasat”.

„Eu intrasem in direct cu Andrei Cristea si asteptam urmatorul invitat. Ganea, nervos, mi-a spus sa-l bag in direct. Eu l-am rugat sa fie civilizat, dar el m-a facut taranca, ochelarista… Nici nu pot sa relatez tot, e sub orice critica ce mi-a zis. M-a amenintat ca ma da cu capul de panourile de la flash-interviuri. Apoi a vrut sa ma pupe, dar eu nu ma pup cu oricine. Acum imi da telefoane sa-si ceara scuze, dar e tardiv”, a povestit jurnalista Alina Iosub.

Directorul de imagine si comunicare al LPF, Marius Mitran, a declarat ca vor fi sesizate comisiile in legatura cu acest caz.

Trebuie sa vedem ce au consemnat martorii. Vom sesiza comisiile, imi pare rau ca trebuie sa discutam despre asa ceva”, a spus oficialul LPF.

Formatia FC Voluntari a invins, vineri, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSMS Iasi, intr-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii I.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii