ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
15-07-2014, ora 11:01

Ion Iliescu: Victor Ponta e prea tanar pentru a candida la prezidentiale

Articol de Cristian Amariei

Ion Iliescu crede ca Victor Ponta este prea tanar pentru a candida la presedintie, insa trebuie sa se sacrifice deoarece niciun alt candidat al PSD nu are sanse in competitia prezidentiala, scrie realitatea.net.

Ion Iliescu a declarat, luni, ca Victor Ponta nu este intr-o situatie „prea favorabila” in postura de candidat al PSD la prezidentiale, in opinia sa fiind nevoie ca premierul sa-si continue mandatul la Palatul Victoria. Fostul presedinte a admis insa ca, in acest moment, PSD nu are o alta solutie pentru prezidentiale, iar daca Ponta va castiga locul sau de sef al guvernului ar trebui luat de Liviu Dragnea.

Cred ca pentru el nu e prea favorabil acest lucru. Pentru el ar fi fost convenabil sa continue macar un mandat de prim ministru, sa isi consolideze experienta de prim-ministru. E cam devreme sa treaca intr-o noua postura, la presedintie. Trebuie sa fie un om care sa aiba in spate ceva mai mult. Adica experienta lui de doua mandate macar ca premier, ar fi fost utila si necesara, dar imprejurarile uneori forteaza. Trebuie sa ai si candidatul care sa castige, or in momentul de fata, singurul care are conditiile sa castige aceasta competitie este Ponta”, a spus Ion Iliescu.

Foto: cotidianul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
byc,  03.10.2014 19:40

nu are importanta ca e tinar victor ponta. important este ca ponta sa gindeasca.iliescu a fost un presedinte mai in virsta dar cu toate acestea a facut greseli:A LEGALIZAT CHIURETAJUL UTERIN INTR O TARA ORTODOXA.ce fel de ortodox e iliescu?ce fel de ortodoxe is femeile din romania daca se chiureteaza. ar trebui sa se aprobe chiuretajul uterin numai in cazuri speciale stabilite de obstetricieni.e doar o parere.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii