A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818390.8964.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ion Columbeanu, despre posibila casatorie a lui Irinel cu Alexandra
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-01-2014, ora 12:56

Ion Columbeanu, despre posibila casatorie a lui Irinel cu Alexandra

Articol de Madalina Irimia

Vestea logodnei lui Irinel Columbeanu (56 de ani) cu fotomodelul Alexandra Hodis (18 ani) e ceva incredibil pentru tatal afaceristului. In perceptia seniorului Columbeanu, adolescenta e doar "prietena de la Cluj" a Irinucai, nepoata lui, care a implinit, recent, sapte ani.

La 88 de ani, Ion Columbeanu sustine ca "presa a facut un caz" din aparitia Alexandrei Hodis la Izvorani fara sa stie ca, de fapt, Irinuca a dorit doar sa-si revada prietena de asta-vara. Cu toate acestea, seniorul stie si ca tanara de 18 ani, eleva in ultimul an de liceu la Cluj, se afla printre fotomodelele de la Transilvania Fashion, firma lui Matei Miko, nimeni altul decat nasul de cununie al lui Irinel cu Monica Gabor. Nimic din toate acestea nu ridica semne de intrebare asupra teoriei sale, scrie Ziarul Ring.

Potrivit lui Ion Columbeanu, prima intalnire dintre Irinel, Irinuca si Alexandra s-a petrecut in statiunea Mamaia... "Povestea a inceput in vara, cand Irinel a fost cu Irinuca la Mamaia si fetitei i-a placut atat de mult la mare, incat a stat acolo toata vara. Irinel mai venea la Bucuresti din cand in cand si pe fetita o lasa acolo in grija bonelor. Intre timp, Irinuca a cunoscut-o pe aceasta fata, Alexandra, care e in ultimul an de liceu, si s-au imprietenit. Mai tarziu, nasul de cununie al fiului meu, Matei Miko, a venit la Casa Vernescu cu un grup de fete de la clubul de fashion pe care il are la Cluj (Transilvania Fashion - n.r.). Irinel a fost si el acolo pentru ca Irinuca si-a dorit sa o revada pe Alexandra, si presa a facut din asta un caz. Fiul meu nu are nicio intentie cu fata aceasta de la Cluj", a spus tatal omului de afaceri.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii