A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720269150.4823.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iohannis, despre inchiderea granitelor: "Ponta nu s-a consultat cu mine. S-a plimbat pana la Sofia"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-10-2015, ora 08:08

Iohannis, despre inchiderea granitelor: "Ponta nu s-a consultat cu mine. S-a plimbat pana la Sofia"

Articol de Cristian Amariei
Klaus Iohannis a facut o declaratie, duminica, legata de afirmatia lui Ponta cum ca Romania si-ar putea inchide granitele pentru refugiati.

"Ponta nu s-a consultat cu mine pe tema inchiderii granitelor, s-a plimbat doar pana la Sofia, s-a intalnit cu alti prim-ministri. Este o chestiune interesanta ca preocupare de weekend. Ponta nu a avut mandat sa angajeze Romania in niciun fel. Dupa ce ma intorc de la Bruxelles, vom avea o discutie pe acesta tema", a declarat Klaus Iohannis, duminica, la Arad.

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, la un summit pe tema imgirantilor, la Bruxelles. Sambata, premierul bulgar a anuntat ca Romania, Serbia si Bulgaria isi vor inchide granitele in fata imigrantilor, daca Germania va face asta, iar premierul Victor Ponta a confirmat ca aceasta va fi pozitia celor trei tari la summitul de duminica.

Bulgaria, Romania si Serbia sunt gata sa-si inchida frontierele daca Germania si Austria si le inchid pe ale lor pentru a stopa afluxul de refugiati, a declarat sambata premierul bulgar Boiko Borisov, relateaza Reuters si AFP.

"Cele trei tari suntem gata, daca Germania si Austria isi inchid frontierele, sa nu permitem ca tarile noastre sa devina zone tampon. Vom fi gata sa ne inchidem frontierele", a spus Borisov dupa o intrevedere cu omologii sai roman, Victor Ponta, si sarb, Aleksandar Vucic.

Premierul Ponta a spus ca cele trei state isi indeplinesc obligatiile si isi arata solidaritatea cu intreaga Europa, dar aceasta nu inseamna ca responsabilitatea trebuie sa apartina doar anumitor tari.

Daca sunt tari care isi inchid frontierele si construiesc garduri, Romania, Bulgaria si Serbia au la randul lor dreptul de a se proteja, "dar aceasta nu este o solutie buna", a afirmat Ponta.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii