A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831637.5143.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iohannis a stat 20 de minute in Piata Universitatii. „Un lucru bun c-a fost, un lucru rau ca a venit prea tarziu”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-11-2015, ora 08:14

Iohannis a stat 20 de minute in Piata Universitatii. „Un lucru bun c-a fost, un lucru rau ca a venit prea tarziu”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost duminica seara in Piata Universitatii, unde se aflau peste o mie de manifestanti. A venit neanuntat, inconjurat de SPP-isti, si a stat mai bine de 20 de minute de vorba cu protestatarii.

Cei de la Serviciul de Paza si Protectie au avut o misiune dificila pentru ca seful statului a fost in scurt timp asaltat de manifestanti.

Multimea a fost cu greu controlata, iar cei care au ajuns langa presedinte si-au expus ideile.

Barbat: "Nu s-a inteles nimic. Nu stiu daca dansul a apucat sa auda ceva, n-a fost o greseala. A facut o promisiune pe care si-a respectat-o, lucrul asta cred ca este important. Genul asta de haos nu duce la nimic bun."

"Nu cred ca s-a stat la discutii. A fost o plimbare dintr-o parte in alta."

Consultarile de la Cotroceni cu reprezentantii strazii au fost vazute diferit de cei aflati duminica seara in piata Universitatii

"Este intr-adevar un act de curaj si foarte bine ca l-a facut."
"Asta-i circ. Politica nu se face asa."

Parerile au fost impartite in piata. Unii s-au bucurat ca presedintele si-a tinut promisiunea si a venit, dar au fost si nemultumiti.

"Baia de multime pentru mine noi nu a reprezentat nimic. A venit degeaba si e pacat ca am scapat un prielej sa-i transmitem ceea ce dorim. De 6 zile se tipa intr-una in Piata Universitatii si in alte orase din tara si tipam intr-una si de fapt nu spunem nimic, asta-i marea problema."

Aceasta doamna si-a sarbatorit duminica ziua de nastere si ziua de nume. O cheama Mihaela si are 52 de ani.

"Un lucru bun c-a fost, un lucru rau ca a venit putin prea tarziu, cred ca se putea mai devreme. Cred ca reactiile spontane, asa cum este reactia strazii nu este doar a strazii, o reactie spontana poate fi si de cealalta parte."

Dupa 20 de minute printre cei din piata, timp in care a reusit sa stea de vorba doar cu cateva persoane, Klaus Iohannis s-a hotarat sa plece.

Si in Timisoara, peste patru sute de oameni au iesit, din nou in strada. Au facut o lista de revendicari de la clasa politica si au pornit in mars spre Spitalul Judetean, unde au tinut un moment de reculegere.

"Vom iesi pana cand se face dreptate.”

"Am venit sa lupt. Lupt in fiecare zi si vreau sa am o zi de maine sigura."

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  09.11.2015 09:17

Cautam colaboratori pentru o activitate simpla la domiciliu! Castiga bani de acasa, usor si inteligent! Oferim si curs special gratuit de instruire pas cu pas. Numai dupa ce te hotarasti cu cea mai mare seriozitate, cere-ne detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii