A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834688.822.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iohannis: „Sunt singurul candidat ramas in competitie care este dispus sa garanteze independenta justitiei si a statului de drept”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
02-11-2014, ora 21:17

Iohannis: „Sunt singurul candidat ramas in competitie care este dispus sa garanteze independenta justitiei si a statului de drept”

Articol de Cristian Amariei
Klaus Iohannis, candidatul ACL, a declarat, duminica, la scurt timp dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca el este singurul candidat ramas in cursa "dispus sa garanteze independenta justitiei si a statului de drept".

"Vreau sa multumesc tuturor celor care au votat, indiferent pentru cine au votat. Vreau sa le multumesc in mod special celor care au votat pentru Romania lucrului bine facut. Acum, romanii au de ales intre doua variante: intre o Romania a lucrului bine facut si o Romanie a lucrului post facut, a scandalului", a spus Iohannis.

Eu sunt singurul candidat ramas in competitie care este dispus sa garanteze independenta justitiei si a statului de drept. ii chema alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege.

Sursa: mediafax.ro
Foto: activenews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii