A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830696.7036.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iohannis: „Subfinantarea si organizarea defectuoasa a sistemului sanitar contribuie la numarul mare de semeni afectati de boli incurabile”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-02-2015, ora 11:39

Iohannis: „Subfinantarea si organizarea defectuoasa a sistemului sanitar contribuie la numarul mare de semeni afectati de boli incurabile”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei mondiale a luptei impotriva cancerului ca subfinantarea, organizarea defectuoasa a sistemului sanitar sau chiar nepasarea contribuie la numarul mare de oameni care sunt afectati de boli incurabile.

"Multi dintre semenii nostri sunt afectati de extinderea numarului de boli incurabile. Subfinantarea, organizarea defectuoasa a sistemului sanitar sau chiar nepasarea adancesc aceasta stare de fapt", spune Iohannis intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

El subliniaza ca pe termen lung prevenirea bolilor costa statul mai putin decat tratamente facute tarziu si cu sanse reduse de vindecare a pacientului.

"Astazi, de Ziua Mondiala a luptei impotriva cancerului, sa nu uitam ca multe forme de cancer pot fi vindecate daca sunt depistate la timp si ca, pe termen lung, prevenirea bolilor costa statul mai putin decat tratamente facute tarziu si cu sanse reduse de vindecare a pacientului. De asemenea, orice socoteli am face, nu trebuie sa uitam ca, in spatele calculelor, se afla vietile semenilor nostri si dreptul lor la sanatate si la viata, care trebuie respectat in orice situatie", arata seful statului.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii