A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662100.3521.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iohannis: „Mi-as fi dorit ca la un an de la #Colectiv sa stim cine s-a facut vinovat de acest accident teribil”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
31-10-2016, ora 10:46

Iohannis: „Mi-as fi dorit ca la un an de la #Colectiv sa stim cine s-a facut vinovat de acest accident teribil”

Articol de Madalina Irimia
Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca la un an de la evenimentul de la Colectiv si-ar fi dorit sa se stie cine se face vinovat de "accidentul teribil".

"Romania s-a schimbat. Daca acum dupa un an de zile tragem linie vedem ca unele lucruri s-au schimbat in bine. Bunaoara verificarile sunt mai clare, mai dese la astfel de locatii unde se organizeaza evenimente, exista proceduri mai bune, mai clare intr-o serie de domenii, alte lucruri nu s-au schimbat dupa parerea mea suficient de mult. Mi-as fi dorit ca dupa un an de zile sa stim totusi cine s-a facut vinovat de acest accident teribil", a declarat, duminica, Iohannis.

El a mai spus ca dupa evenimentul de la Colectiv societatea s-a schimbat, aratand ca oamenii au devenit mult mai constienti.

"Oamenii pe buna dreptate se uita atent la locurile unde merg pentru diferite spectacole. Societatea civila si-a ridicat vocea si a cerut schimbari pe buna dreptate. Toate acestea se intampla si cred ca sunt unele semne bune", a completat seful statului.

Iohannis a mai spus ca cei care nu au inteles mesajul Romaniei dupa Colectiv vor fi ''maturati'' de pe scena publica.

"Aceste schimbari sunt inevitabile, iar cei care au inteles mesajul romanilor, al Romaniei dupa Colectiv vor avea probabil o pozitie mai buna in alegeri, iar cei care nu au inteles acest mesaj, incet dar sigur vor fi maturati de pe scena publica. Romania nu mai este acum Romania care a fost acum un an de zile. Oamenii au mai multe pretentii, mai multe asteptari si este bine asa", a afirmat seful statului.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  17.06.2017 16:36

wh0cd147887 metformin revia 50 mg ampicillin sulbactam propecia lisinopril avodart

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii