ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-11-2016, ora 11:43

Iohannis: „Alegerea lui Trump a validat global curentul anti-sistem, va avea urmari importante în UE”

Articol de Madalina Irimia
Alegerea lui Donald Trump ca presedinte al SUA va avea urmari semnificative si în Europa, a declarat miercuri seara seful statului, Klaus Iohannis, aratand ca victoria republicanului ''a validat global curentul anti-sistem''.

''Alegerea lui Donald Trump a validat global curentul anti-sistem'', a subliniat presedintele în cadrul unei discutii cu studenti ai facultatilor de stiinte politice din Capitala.

El a explicat ca acest deznodamant electoral va avea urmari semnificative si in Europa, iar acestea se vor vedea la alegerile care vor avea loc in Uniune în 2017. ''Vom vedea cum reusesc politicienii europeni sa faca fata unei atitudini noi din partea electoratului'', a concluzionat Iohannis.

El a subliniat ca de cele mai multe ori alegerile nu se castiga convingand alegatorii, ci emotionandu-i, ''pe baza de emotie, nu de argument''.

Iohannis a mai mentionat ca Trump a avut un discurs ''nepolitic, franc pana la franchete de multe ori altfel intitulata'', iar republicanul a adunat emotia unei categorii care nu s-a mai identificat cu actualul establishment - chiar si cea a celor care vin din Cuba sau Mexic, cum a fost cazul votului din Florida.

Seful statului a insistat asupra nevoii refacerii legaturii intre politicieni si omul simplu, in caz contrar ajungandu-se la voturi de blam.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  05.07.2017 10:51

wh0cd644669 aciphex 20mg zocor fluconazole 150mg order

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii