A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674771.6956.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ioan Rus si-a dat demisia. Victor Ponta a acceptat: „Vom discuta despre inlocuitor saptamana viitoare”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
12-06-2015, ora 08:45

Ioan Rus si-a dat demisia. Victor Ponta a acceptat: „Vom discuta despre inlocuitor saptamana viitoare”

Articol de Cristian Amariei
Ioan Rus si-a dat demisia din functia de ministru al Transporturilor. Informatia a fost confirmata de premierul Victor Ponta, care a anuntat ca saptamana viitoare vor avea loc discutii despre inlocuitorul lui Rus.

"Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus. Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru. Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu", a anuntat premierul Victor Ponta, pe Facebook.

Ioan Rus a declarat, joi, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca este dispus sa-si dea demisia din Guvern in urma declaratiilor privind romanii care muncesc in strainatate.

Ioan Rus si-a cerut inca o data scuze pentru declaratia facuta miercuri seara si a spus ca este dispus sa demisioneze.

"Nici nu mi-am dat seama ca va exista o astfel de evolutie la un subiect. Nu acesta era subiectul discursului meu de ieri seara, ci era unul absolut pozitiv legat de nevoia ca noi sa urgentam masterplanul de transport astfel inca sa cream conditii ca romanii sa se intoarca acasa, sa aiba unde lucra civilizat si sa nu fie supusi riscurilor acestora, cu familii care se destrama, copiii evolueaza gresit s.a.m.d.

Am fost foarte bine inteles. Ceea ce am spus eu acolo era in sens pozitiv, in sensul de a sublinia obligatia noastra de a crea conditii pentru ca romanii plecati sa aiba unde sa vina. (...) Tuturor celor care se simt atinsi imi cer scuze public.

Daca lucrurile vor evolua in sensul in care toata lumea sa fie extrem de nemultumita si nu se faca balanta intre ceea ce s-a facut pozitiv si aceasta declaratie si se pune problema demisie, fara indoiala ca asta este o problema care trebuie materializata. Dar sa vedem cum vor evolua lucrurile", a spus Ioan Rus, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

"Daca oamenii vor intelege sensul pozitiv in care am vorbit, cu eroare de exprimare respeciva si scuzele mele sunt acceptate, imi vad de treaba mea. Daca lucrurile nu vor fi asa si simt ca incurc Guvernul sau ma incurc pe mie insumi, sigur ca se pune problema unei potentiale demisii. Fara niciun fel de problema", a mai spus Rus.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a facut, miercuri seara, o declaratie halucinanta intr-un comentariu despre romanii care lucreaza in strainatate. Joi, ministru si-a cerut scuze.

"Domnul ministru isi cere scuze daca prin formularea aleasa a jignit pe cineva, dar intentiile domniei sale au fost de a semnala o situatie grava cu care se confrunta multe familii de romani, fara sa-i jigneasca, ci chiar compatimindu-i", se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii