A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758669.5571.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Invata sa-ti faci singura un masaj facial antirid!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-05-2014, ora 07:07

Invata sa-ti faci singura un masaj facial antirid!

Articol de Madalina Irimia

Hipocrate, cel supranumit „parintele medicinei“, spunea ca vindecarea incepe cu masaj si bai aromate. Asa ca, nu uita: tenul frumos e in mainile tale! Invata sa-ti faci un masaj antirid la tine acasa!

Masajul a fost folosit, dintotdeauna, ca o solutie de frumusete si tratament pentru fata si corp. Chiar daca masajul facial nu te va scapa de ridurile deja instalate, poate preveni aparitia unora noi si ajuta pielea sa devina mai neteda, ferma si luminoasa.

Tratamentul descris de Mary Quant (fashion&beauty guru englez) in cartea sa „Classic Make-up&Beauty“ este o combinatie de masaj si tehnici de presopunctura, care stimuleaza circulatia sangelui si ajuta sistemul limfatic sa dreneze orice exces de fluide. Pentru beneficii maxime, repeta fiecare pas de trei ori si foloseste-ti degetul mijlociu pe fiecare punct de presopunctura, apasand timp de trei secunde. Nu uita ca pielea fetei e mai delicata decat cea de pe corp, deci va trebui sa masezi delicat, fara sa fortezi muschii.

Integral pe unica.ro

Foto: cremaantiridbuna.blogspot.com

     
Tag-uri: masaj, ten, riduri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
muneer ahmed,  25.10.2020 13:15

I simply wanted to thank you a lot more for your amazing website you have developed here. It can be full of useful tips for those who are actually interested in this specific subject, primarily this very post. Pension advice \

   
muneer ahmed,  12.10.2020 15:10

So luck to come across your excellent blog. Your blog brings me a great deal of fun.. Good luck with the site. liteblue

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii