A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629966.1235.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Invata sa ascunzi imperfectiunile cu ajutorul machiajului!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2014, ora 14:07

Invata sa ascunzi imperfectiunile cu ajutorul machiajului!

Articol de Madalina Irimia

Iti doresti probabil, ca multe alte femei, sa stergi cativa ani de pe chipul tau. Iar vestea buna este ca acest lucru este posibil si fara sa fii nevoita sa apelezi la bisturiu. Stiai ca un machiaj adecvat te poate face sa pari mai tanara?

Ten

Alege un fond de ten fluid, usor satinat, cu o putere de acoperire redusa. Trebuie doar sa-ti uniformizezi culoarea si nu sa-l incarci cu cat mai multe straturi de fond de ten. Se recomanda nuantele cu un ton mai

deschis decat culoarea pielii. Explicatia este simpla: un fond de ten deschis reflecta lumina, pe cand cele inchise nu fac decat sa absoarba lumina.

Ochi

Cele mai potrivite sunt fardurile cu texturi cremoase. Ca sa reziste mai bine, aplica, in prealabil, un pic de crema de zi. La polul opus sunt fardurile pudrate, care accentueaza ridurile. Cand vine vorba de mascara, trebuie sa stii ca 1-2 straturi sunt de ajuns. Si foarte important, nu aplica mascara in partea inferioara, fiindca nu vei face decat sa scoti in evidenta ridurile din jurul ochilor.

Integral pe unica.ro

Foto: lectiadestil.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii