A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833575.063.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Invart miliarde, dar au datorii de sute de milioane la stat. Fiscul ii executa silit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-11-2014, ora 10:11

Invart miliarde, dar au datorii de sute de milioane la stat. Fiscul ii executa silit

Articol de Cristian Amariei
Ioan Niculae, fratii Micula, Gabriel Comanescu sau Silviu Prigoana sunt cateva dintre numele de bogati ai Romaniei care au firmele in executare silita pentru datorii neachitate catre bugetul de stat.

Intre firmele cu cele mai mare obligatii restante catre bugetul de stat intra si firme detinute de nume sonore din lumea afacerilor din Romania. Patronii lor sunt o prezenta constanta in topul celor mai bogati romani, unii fiind creditati cu averi de sute de milioane, sau chiar peste 1 miliard de euro. Cu toate acestea, companiile pe care le controleaza inregistreaza datorii de zeci de milioane de euro catre bugete, iar Fiscul care le-a introdus pe lista celor impotriva carora s-a declansat procedura de executare silita.

Chemgas Holding Corporation, firma care s-a construit pe spatele fostului combinat de ingrasaminte chimice Amonil Slobozia, are datorii la Fisc de 10,89 milioane de lei si este in executare silita. Chemgas face parte din grupului InterAgro, al omului de afaceri Ioan Niculae, anul trecut cel mai bogat roman, cu o avere estimata la 1,1 miliarde de euro. Acesta spune ca e vorba doar de o intarziere in centralizarea datelor la Fisc si ca, in realitate, nu are datorii la stat. "Avem o cerere de compensare a TVA din august, care a fost inregistrata in octombrie. Probabil nu au avut timp sa aduca cifrele la zi", explica Niculae.

Integral pe economica.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii