A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829632.2237.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Intrebari inspirate pe care le poti adresa la interviul de angajare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-11-2013, ora 07:04

Intrebari inspirate pe care le poti adresa la interviul de angajare

Articol de Cristian Amariei

Intrebarile avalansa, care vin una dupa alta la un interviu de angajare, pot sa il puna pe candidat in ipostaza de a se simti la interogatoriu. Insa nu doar angajatorii pot adresa intrebari, ci si candidatii, iar aceasta tehnica ii poate ajuta sa afle informatii pretioase despre pozitia deschisa, despre companie, si, mai mult, il poate face pe candidat sa fie remarcat de catre intervievator, scrie Wall-Street.ro, citand Business Insider.

Cum a evoluat aceasta pozitie de la crearea sa?

Afland o scurta istorie despre acest job, candidatul poate sa inteleaga daca pozitia a evoluat de-a lungul anilor sau a reprezentant un punct final pentru angajati.

Interpretarea raspunsului: Daca angajatorul spune ca pozitia a fost extinsa dincolo de planurile originale (si continua sa evolueaze), inseamna ca aceasta reprezinta o oportunitate de crestere in cadrul companiei.

Cum au performat ceilalti angajati de pe aceasta pozitie?

Stiind modul in care organizatia masoara realizarile il va face pe candidat sa inteleaga care vor fi asteptarile angajatorului in viitor si daca le poate satisface. Cu toate acestea, niciun candidat nu trebuie sa isi ignore realizarile din trecut doar pentru ca nu se intalnesc cu dorintele companiei.

”Ce iti place cel mai mult in companie?, Care este prioritatea angajatului de pe aceasta pozitie in urmatoarele trei luni? sau Care sunt calitatile managerilor de succes din aceasta companie? sunt alte intrebari cu care poti face o impresie buna la interviul de angajare.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii