A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630199.8641.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"Interzis barbatilor". De ce este un bar UNIC in lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-06-2014, ora 10:06

"Interzis barbatilor". De ce este un bar UNIC in lume

Articol de Madalina Irimia

Love Joule este un bar exclusivist, dedicat femeilor, care s-a deschis recent in Tokyo si care are mare succes la public. Iar acest lucru nu se datoreaza cocteilurilor exceptionale.

Noul local deschis in districtul Shibuya din capitala Japoniei este primul "local de timp 'love and sex' dedicat femeilor", potrivit huffingtonpost.com.

"Dupa ce i-au trecut pragul, clientele se pot bucura de un loc placut in care pot discuta dechis despre autosatisfacere. Din moment ce majoritatea oamenilor priveste acest lucru ca pe un mister sau un tabu, acest tip de discutie nu este una obisnuita in barurile comune", a explicat Megumi Nakagawa, proprietara Love Joule.

In spatele barului, in locul rafturilor cu bauturi alcoolice, este afisata o intreaga si diversa colectie de jucarii sexuale dedicate femeilor.

Localul a devenit rapid un hit in Japonia, printre cliente numarandu-se si vedete, de la manechine la actrite de filme pentru adulti.

"Merg acolo pentru ca e un loc sigur si pentru ca nu trebuie sa scap de avansurile nedorite ale barbatilor. Adaugati la asta faptul ca e un loc minunat unde poti sa bei si sa vorbesti exact despre ce noi femeile iubim sa vorbim: sex si barbati", a spus o clienta fidela a localului.

In general, barbatilor le este interzisa intrarea. Exista insa o exceptie: daca sunt insotiti de o femeie, acestia sunt lasati in local.

Sursa: stirileprotv.ro

foto: pinkisthenewblog.com

     
Tag-uri: bar, femei, barbati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii