A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561655.6011.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Interzis barbatilor! Localurile unde numai femeile au voie au un succes tot mai mare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-06-2014, ora 06:05

Interzis barbatilor! Localurile unde numai femeile au voie au un succes tot mai mare

Articol de Madalina Irimia

Sunt in mare voga la Londra, Dubai sau Las vegas si nu reprezinta o locatie destinata celor cu altfel de orientari sexuale. Sunt menite sa faciliteze socializarea intre doamne, dupa orele de la serviciu, iar barbatii sunt primiti doar in anumite conditii.

E o moda printre londoneze sa isi dea intalnire la un cocktail dupa sedintele de la birou. Ultimul intrat pe lista “acces liber doar pentru doamne” este un restaurant-bar din Soho. “Sofakingcool” va deveni de la 1 februarie un local numai pentru femei si isi va schimba numele in KC’s Bar, prelund initialele proprietarei. Aceasta nu isi doreste neaparat sa ii indeparteze pe barbati, ci vrea sa puna dorintele doamnelor pe primul loc.

Nu e singurul local de acest gen din capitala britanica. In noimebrie se deschidea cu mare fast Grace Belgravia, unde accesul se face numai cu card de membru, iar taxa anuala este de 5.500 de lire sterline. Barbatii au voie sa vina doar joia si numai la ora cinei.

Integral pe foodstory.ro

Foto: blog.badonlinedates.com

     
Tag-uri: femei, local, barbati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii