A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832160.4391.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Interventie antitero in apropiere de Paris: un politist francez si sotia sa au fost ucisi. Atacul a fost revendicat de ISIS
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-06-2016, ora 08:14

Interventie antitero in apropiere de Paris: un politist francez si sotia sa au fost ucisi. Atacul a fost revendicat de ISIS

Articol de Cristian Amariei
Un "combatant al Statului Islamic" l-a ucis cu lovituri de cutit pe politist, precum si pe partenera acestuia luni noapte in fata casei sale dintr-o suburbie a Parisului.

"Un combatant al SI l-a ucis pe comisarul-adjunct de politie din orasul Les Mureaux, precum si pe sotia acestuia cu arma alba in apropiere de Paris", a scris Amaq, agentia de stiri Amaq legata de gruparea extremista, potrivit centrului american de monitorizare a site-urilor jihadiste SITE, relateaza Agerpres, citand AFP si Reuters.

Atacatorul, care s-a baricadat in interiorul casei politistului, a fost impuscat mortal de membrii unitatii de elita a politiei RAID, au declarat oficiali. Politia a gasit de asemenea in casa corpul unei femei si un supravietuitor, un baietel in varsta de 3 ani, a afirmat purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, Pierre-Henry Brandet, la BFM TV, la cateva minute dupa ce RAID a luat cu asalt casa.

Femeia era "cel mai probabil sotia" politistului, a declarat reporterilor procurorul Vincent Lesclous, citat de Reuters. Crima a avut loc in suburbia Parisului Magnanville, la aproximativ 50 km nord-vest de capitala franceza si circa 20 km de Les Mureaux unde era stationat ofiterul de politie.

Martorii sustin ca suspectul a strigat ”Allahu Akbar”, in timp ce-l injunghia in repetate randuri pe politistul francez, care se intorcea de la munca. Victima a fost identificata drept Jean-Baptiste Salvaing, in varsta de 42 de ani, comandantul fortelor politienesti din Les Mureaux. In momentul atacului, Salvaing era imbracat in civil, relateaza news.ro.

Autoritatile l-au identificat pe atacator ca fiind un vecin al familiei si au incercat sa negocieze cu acesta in timpul luarii de ostatici. Explozii puternice s-au auzit in Manganville, atunci cand fortele de interventie au intrat in locuinta.

”Bilantul este unul greu. Acest comandant, acest politist a fost ucis de un individ, apoi am descoperit si corpul neinsufletit al sotiei sale. Atacatorul a fost ucis. DIn fericire, baiatul a fost salvat. El era in locuinta. Este in siguranta si nevatamat. A fost salvat de politisti.”, a precizat un procuror francez.

Francois Hollande a anuntat o intalnire de urgenta la palatul prezidential si a sustinut ca vor fi investite toate eforturile in solutionarea atacului revendicat de gruparea Stat Islamic. De asemenea, Hollande a condamnat acest ”act odios”.

”Circumstantele acestei crime abominabile vor fi clarificate, iar autoritatile vor determina natura exacta a atacului”, a sustinut presedintele.

Intre timp, ministrul de Interne, Bernard Cazeneuve, si-a exprimat ”tristetea infinita” la primirea vestii decesului unui comandant de politie.

”Atacatorul a fost neutralizat de fortele de interventie, care au demonstrat calm si profesionalism in salvarea baiatului cuplului ucis”.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (5)  
Jasonicoca,  02.08.2017 01:59

viy161byub91bxcfb0 baidu vacac5irocyipww9mf

   
johhnyFox,  12.07.2017 23:52

lbi2zfxlv09e7tc80t google google qq3nw46ibgaaq8uyh0

   
johhnyFox,  11.07.2017 20:53

ey8p04j1jdn9o6jrzo google google jj341f1mgzwkaul2cq

   
JerryKah,  03.07.2017 07:12

iomt10vbaqu3nncj24 google google acdxs4n03j0umqqxy4

   
PhyllisJap,  11.02.2017 16:07

wh0cd660088 noroxin Cafergot going here

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii