A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662343.6856.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Internship, a patra serie de studenti la Primaria Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-05-2015, ora 09:26

Internship, a patra serie de studenti la Primaria Iasi

Articol de Madalina Irimia
A patra sesiune de internship din cadrul Primariei Municipiului Iasi a debutat luni, 25 mai 2015, printr-o serie de activitati dedicate mai bunei cunoasteri de catre studenti a principalelor departamente administrative.

Pe parcursul unei saptamani, circa 20 de studenti de la diferite facultati din Iasi vor avea ocazia sa cunoasca activitatea Primariei si a societatilor subordonate, printre care Serviciul Relatii Internationale, Serviciul Informatizare, Centrul de Informatii pentru Cetateni, Directia Economica, Directia Dezvoltare si Proiecte Europene. De asemenea, studentii vor vizita sediul Politiei Locale, sediile Salubris si Servicii Publice, dar si sediul operatorului de termoficare, Veolia. La finalul stagiului de practica, studentii vor primi certificate de participare si adeverinte de voluntariat.

Modalitati de inscriere

Studentii de la toate universitatile si facultatile iesene sunt asteptati sa se inscrie pentru urmatoarele serii de internship. Programul este deschis tuturor studentilor, indiferent de specializare, si va continua pe parcursul intregului an, timp de o saptamana, in fiecare luna. inscrierile se pot face pe adresa de email: internship@primaria-iasi.ro.
     
Tag-uri: primarie, iasi, internship
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii