A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662375.1248.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Internetul va castiga anul viitor mai multi bani din reclame decat televiziunile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-03-2016, ora 16:06

Internetul va castiga anul viitor mai multi bani din reclame decat televiziunile

Articol de Madalina Irimia
Companiile din intreaga lume vor cheltui anul viitor, pentru prima data in istorie, mai multi bani cu publicitatea pe Internet decat pe posturile de televiziune comerciala, a estimat luni firma de studii de piata ZenithOptimedia.

Potrivit analistilor de la ZenithOptimedia, ritmul de crestere a publicitatii pe Internet va fi de peste trei ori mai mare decat in restul industriei in 2016, sustinuta de cererea pentru mesaje publicitate in social media, mesajele video online si cautari platite.
Anterior, ZenithOptimedia estima ca publicitatea pe Internet o va devansa pe cea pe TV abia in 2018.

"Economia globala se confrunta cu provocari clare. Insa increderea firmelor de publicitate a ramas in mare parte nemodificata iar prognozele noastre privind cresterea globala inregistrate in 2016 au ramas practic neschimbate in perioada care a trecut de la ultimele noastre estimari din decembrie", sustine ZenithOptimedia.

Potrivit firmei de studii, industria de publicitate va beneficia in 2016 de Olimpiada de la Rio, campionatul european de fotbal si alegerile prezidentiale din SUA. In schimb, conditiile din China, Rusia si Brazilia, impreuna cu incertitudinile cu privire la calitatea de tara membra a Uniuni Europene a Marii Britanii se numara printre provocarile la adresa economiei mondiale.

Conform noilor estimari ale ZenithOptimedia cheltuielile globale cu publicitatea la nivel mondial vor inregistra in acest an o crestere de 4,6%, fata de un avans de 4,7% cat estima in decembrie. Chiar si asa este vorba de o crestere superioara avansului de 3,9% inregistrat in 2015.

Sursa: capital.ro
     
Tag-uri: internet, castig, reclame
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii