A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664894.7674.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Intalnire istorica Obama-Castro. E prima data cand are loc un asemenea eveniment dupa jumatate de secol
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-04-2015, ora 10:02

Intalnire istorica Obama-Castro. E prima data cand are loc un asemenea eveniment dupa jumatate de secol

Articol de Madalina Irimia
Presedintii american si cubanez vor avea vineri o intalnire istorica, menita sa pecetluiasca apropierea dintre tarile lor, dupa 53 de ani de disputa.

Evenimentul va avea loc la summitul Americilor, ce reuneste 30 de sefi de stat. Barack Obama si Raul Castro au aterizat noaptea trecuta, la interval de cateva minute unul dupa altul, pe aeroportul din capitala statului Panama. Dupa ce, in decembrie 2013, Obama si Castro si-au strins mana, in Africa de Sud, la funeraliile lui Nelson Mandela, la noapte, cei doi sefi de stat vor avea prima intalnire fata in fata.

Momentul va incununa normalizarea relatiilor bilaterale, anuntata la sfarsitul anului trecut de Casa Alba. dupa 18 luni de tratative secrete.

Probabil ca dezghetul n-ar fi fost posibil daca la conducerea Cubei s-ar mai afla liderul istoric Fidel Castro. Acesta a cedat puterea fratelui sau dupa ce in vara lui 2006 a fost operat pentru o hemoragie abdominala. De atunci, se afla in convalescenta.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mihaela,  12.04.2015 12:02

Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: modelino_23@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii